hmm 1,3 ? nie za duzo ??
CB gdzie upchnąć w O II skoda octavia II
Zwiń
X
-
CB gdzie upchnąć w O II skoda octavia II
Pytanko gdzie położyć najlepiej radio CB ( alan 48 - nie małe radyjoooo ojca rydzyka ) dzisiaj nabyłem i miedzy siedzeniem a kolumna środkową mało miejsca podłokietnik nie mieści. Nie chce na silę wciskać miedzy fotel a kolumnę. Jakieś porady ( boże boje się linczu - jak temat już się pojawił )Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez jefryboże boje się linczu - jak temat już się pojawił
[ Dodano: Wto 30 Mar, 10 22:09 ]
Zamieszczone przez AdamBjefry, sprawdź czy wejdzie w miejsce schowka po lewej stronie kierownicy.Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
ja u siebie mam luzem pomiedzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest sparte o dzwignie do przesuwania fotela i jest gites wiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczkisuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaja u siebie mam luzem pomiędzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest wsparte o dźwignie do przesuwania fotela i jest gites wiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczkiSkoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaja u siebie mam luzem pomiedzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest sparte o dzwignie do przesuwania fotela i jest gites wiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczki
Jedyny problem jest jak ktoś odsuwa fotel, to wtedy radio potrafi spaść -> trzeba wsadzić od nowa, ot cały problem.
Komentarz
-
-
Witam serdecznie. W opisie mojego wozidełka wspomniałem o moim CB Alanku. Upchnałem je w obudowie popielniczki na konsoli środkowej. Napięcie podpięte bezpośrednio pod styki zapalniczki z dodatkowym bezpiecznikiem. Listwa led podświetlająca radio podłączona pod wyłącznik ciśnienia ogumienia, coby można było regulować natężenie światła.
Komentarz
-
-
Rzuc okiem tutaj:
też tak zamontowałem na standardowym uchwycie, podpiąłem do bezpiecznika i just miód. Nie przeszkadza, jest wystarczająco wygodnie umiejscownione, żeby regulować jadąc z zewnątrz mało widoczne.
Grucha w drzwiach, przyciśnięta chwilowo (1,5 roku temu) gąbką do szyb, żeby nie latała (prowizorki są najtrwalsze). Nie przeszkadza przy otwieraniu zamykaniu drzwi. Jak dla mnie barzo dobre miejsce, mały nakładem środków i bez konieczności rzeźbienia w tapicerce.
Komentarz
-
-
JA MAM JFK 2 PRZYKRĘCONEGO DO SCHOWKA PO LEWEJ STRONIE KOLUMNY KIEROWNICZEJ. TO RADIO JEST RACZEJ DUŻYCH GABARYTOW, MOCOWANIE GRUSZKI WCIŚNIĘTE POMIĘDZY LISTWĘ NA DESCE A SAMĄ DESKĘ. MI TAKA LOKALIZACJA NIE PRZESZKADZA (KOLANA) JEST DOGODNY DOSTĘP I CO BARDZO WAŻNE MAŁO CO JE WIDAĆ Z ZEWNĄTRZ PRZEZ SZYBE.piotr
CB PRESIDENT JFK 2 + LEMM EGLE AT1000
Komentarz
-
Komentarz